U als klant een dienst of product aanbieden dat nuttig, passend en van toegevoegde waarde is. Dat is onze missie. We leveren maatwerk en daarmee maken wij voor u het verschil.

Persoonlijke situatie

Wat uw persoonlijke situatie ook is, we lopen allemaal risico’s. De hele dag door, zonder dat we ons daarvan bewust zijn of er bij stil staan. En dat is maar goed ook.

Lees meer

Wonen

U heeft eindelijk het huis gevonden waarvan u denkt: hier willen wij heel lang gaan wonen. Om hypotheekzaken wilt u zich eigenlijk helemaal niet druk maken.

Lees meer

Werk & inkomen

Zolang we werk hebben en daar druk mee bezig zijn, is er niets aan de hand. Ontslag is misschien iets dat anderen overkomt… Maar wat als het u overkomt?

Lees meer

Gezondheid

Eerlijk gezegd heeft u geen idee wat de gevolgen zijn als u onverwacht ziek thuis komt te zitten. Hoe zit het met uw inkomen en eigen risico? Wat moet er allemaal geregeld worden?

Lees meer

Pensioen & zo

U heeft helemaal geen zin om u bezig te houden met saaie zaken zoals uw pensioen. Maar toch vraagt u zich weleens of er straks nog wel AOW is. Want er is van alles om te doen.

Lees meer

Vrije tijd & mobiliteit

U wilt zorgeloos kunnen genieten in uw vrije tijd en zonder problemen mobiel zijn. Uiteraard let u goed op, maar doet een ander dat ook altijd? U weet nooit wat er op uw pad komt.

Lees meer

Verzekerd van een krachtig advies


© 2020 de Jongh. Alle rechten goed verzekerd.